onsdag den 28. april 2010

Telefon i toilettet!

okay saa i fredags gik jeg ud paa badevaerelset for at hente noget Make-up. da jeg fik en sms tog jeg min mobil ud af lommen desvaerre faldt den dud af min haand og ned i toilettet, jeg skyndte mig at tage den op og toere den med en haartoere, min vaertsfar var flad af grin, den virker heldigvis stadig! udover det glemte jeg min Ipod nano ude paa trampolinen saa den virker ikke mere, oev boev! men, men, men, det er ikke saa daarligt, for da jeg kom hjem igaar, sagde min vaertsmor at hende og min vaertsfar havde en gave for mig. jeg spurgte hvorfor, hun svaret. "because you always watch maddi, and you are such a good daughter", da jeg opnede gaven fik jeg et kaempe chock, da jeg fandt en helt ny Ipod Nano, arh elsker min vaerstfamilie! hvilket bringer mig til, at jeg skal til Mall of America som ligger i Minnesota i sommer ferien med min vaertsfamilie, glaeder mig saa meget! alt for nu!

Foedselsdag!

saa min foedselsdag var lidt speciel fra, hvordan jeg normalt holder den. jeg vaagnede om morgen og tjekkede min Facebook, hvor jeg havde en masse hilsner fra venner og familie i danmark, det gjorde mig rigtig glad! da jeg kom i skole fik jeg en masse foedselsdags kram, og da jeg kom hjem havde jeg foedselsdags hilsner fra amrikanske venner paa facebook og mobil:) loerdagen efter ringede hele familien, baade fra min mors og fars side, det var lidt af en overaskelse, begyndte at graede til sidst da jeg snakkede med min far og sagde farvel, da jeg blev mindet om at jeg snart skal hjem! da jeg kom ud i koekkenet spurgte min vaertsmor om jeg var okay, jeg forklarede jeg begyndte at graede, da jeg taenkte paa jeg snart skal hjem, hun svarede, "yea that's why I don't think about it" senere fik jeg gaver fra min vaertsfamilie og vi gik ud og spiste og derefter hjem og have brownies og is, ikke en hel daarlig maade at blive fejret paa!

En masse nyt!

okay saa her kommer der endelig et blig indlaeg! jeg har haft rigtig travlt her paa det sidste, saa jeg har ikke haft tid til at skrive herinde, og det gaar jo ikke!
gt
NYC OG DC
okay saa under springbreak var jeg i DC og NYC, jeg ville ikke skrive hvad der skete hver eneste dag, for har virkelig ikke tid, sorry alle sammen! da jeg var i DC saa jeg en hel masse, som f.eks. the whitehouse, holocoast museum, monuments og en masse andet. min ynglings ting vi saa i DC var nok the Newseum det var et museum over alle mulige nyheder gennem aarene det var virkelig fedt, og meget ungdommeligt! under turen havde jeg MEGET langedage det gaelder ogsaa for mine dage i NYC, da jeg skulle op hver morgen kl 5:30 for at kunne traene track inden vi skulle afsted, og jeg normalt foerst kom i seng omkring midnat og efter! men generelt var DC et fedt sted, meget bedre end jeg troede det ville vaere, udover det var det super smukt sted, kan anbefales!
NYC var ogsaa helt vildt fedt, men det vidste jeg allerede det ville vaere! masser af shopping helt sikkert, fik fyldt en hel kuffert, hihi XD. udover det saa jeg NBC studios, hvor jeg saa nogle af skuespillerne fra SNL(ynglings comedie show), saa bliver det ikke bedre!jeg saa ogsaa ground zero, hvor Twin towers plejede at vaere, det var lidt soergeligt, men jeg skal da lover for de bygger der! saa, saa jeg ogsaa Central Park, dang det var altsaa smukt kunne have brugt flere timer der! og ikke mindst Time Square, der foelger lige en sjov historie til det. og saa vi var i Times Square, mig og 7andre piger gik rundt, saa vi bestemte os gor at skrige: "Oh my gosh it's lady Gaga" det gjorder vi saa virkelig hoejt, folk stoppede op og saa helt forvirret ud paa midten af vejen, det var noget af det sjoveste jeg nogensinde har set! min ynglings ting i new york var nok da vi saa musicalen "american idiot" det var awesome. udover det moedte jeg en masse fantastiske mennesker som jeg kommer til at savne, jeg graed naesten da vi skulle sige farvel!

torsdag den 1. april 2010

DC og New York

spring break startede i dag, det er awesome, jeg har vaeret sammen med familien idag og breanna og hannah, det har vaeret varmt og dejligt og jeg elsker det! imorgen kommer Rosa over og sover hos mig og dagen efter det tager vi til DC og derefter New york jeg glaeder mig saa meget, men paa den anden side er det er ogsaa soergeligt, for naar jeg kommer hjem har jeg lidt over to maaneder tilbage, jeg bliver saa ked af det hver gang jeg taenker paa det. og der er ikke rigtig nogen der hjemme der forstaar hvordan jeg har det. jeg ved jeg aldrig vil glemme det her aar, og jeg ved ikke hvor meget jeg ville give for at faa det her aar tilbage.