torsdag den 31. december 2009

large opdate!
okay saa min com. internet virker ikke, saa jeg bruger min vaertsmor, saa jeg undskylder for de underlige bogstaver og saadan.
juleaften: det var paa ingen maade som at holde jul i danmark. jeg vaagnede tideligt om morgen, hvor alle var i gang med at goere rent, omkring kl. 10 ringede min danske familie, vi snakkede forr omkring en time, hvor jeg fandt ud af jeg er begyndt at snakke jysk,i altsaa. senere lavede vi smaakager til julemanden. om aften tog vi i kirke, jeg fik sagt glaedelig jul til alle, ogsaa ellers videre, udenfor var det super gladt saa Josh blev ved med at falde, paent sjovt. efter var planen at finde et hyggeligt sted og spise aftensmad, alle steder var lukket saa vi endte medat tage paa mac d. what a christmas:) da vi kom hjem efter en lang koere tur da vi blev noedt til at koere virkelig langsomt fordi det var saa gladt, naar men saa aabnede vi en gave som var pyjamas, en familie tradition at alle faar en pyjamas juleaften hver aar, saa gik jeg i seng da vi skulle op kl. 5 naeste morgen.
juledag: jack kom ind og vaeggede mig kl. 5, og sagde det var tid til at aabne gaver, carter og jack havde vaeret vaagen siden kl. 4, helt aerligt relax! naar men jeg fandt ud af amrikaner koeber virkelig mange gaver, vores juletrae var stobbet med gaver. jeg fik fra min vaertsfamilie, scrapbook stoff, gavekort, aeropostle t-shirt, laingsburg taeppe, en bog og nogle andre smaating. omkring kl. 9 koerte vi op nord til travers. hvor vi moedte alle familie medlemmerne, jeg fik nogle gaver fra nogle forskellige mennesker, hvilket jeg ikke helt havde regnet med. saa jeg tror jeg har sagt det foer my moms onkel er bedstevenner med taylor lautners bedstefar. saa jeg saa billeder fra da de havde vaeret til primiar af new moon med taylor og hans familie, og de var blevet personligt inviteret og det hele med afterparty og saadan, gaet hvem der var groen af misundelse!(Therese).
mandag: tog josh, jordyn, jeg og nogle andre ud og bowlede, det var virkelig sjovt og super billigt vi betalte alle 2$ efter tog jeg hjem til Jordyn og sov der, vi var oppe det meste af natten og se gyser, virkelig hyggeligt, omkring kl.11 naeste dag koerte jordyn mig hjem.
onsdag: tog jeg ud og stod paa sjoejter. Rosa, Makayla og Marina kom til mit hus kl 5.44,ogsaa koerte vi ellers der ud af, vi moedtes med Rasmus,Philip, Henri, Lisa og nogle andre der saa stod vi ellers paa skoejter for lidt tid, da de lukkede koerte vi til Wendy's og koebte en masse fastfood, vi sad der til omkring halv 10 saa kom Rosas vaertsfar og hentede os, det var super hyggeligt.
i dag: ikke saa meget, vi tager ned til nogen fra kirken senere og fejre nytaar. paa loerdag tager jeg nok ud og shopper med mckenzie.
sidste ting, til alle tusind tak for alle de fine gaver i sendte mig og jeg haaber i alle kommer godt ind i det nye aar:)

mandag den 21. december 2009

Når lidt nyt på bloggen, haha det lyder som om jeg ikke har skrevet i 100år;)i dag var jeg ude og shoppe med Rosa., vi så meget sjov. Først rendte vi lidt rundt og shoppet, det er så sjovt for vi har præcis den samme tøj smag. efter det fik vi lidt at spise, og rosa fik købt nogle jule gaver. så købte vi en monster, som er en pæn syret energidrik du bliver meget hyper, så vi rendte rundt og var vildt op og køre, det er super sjovt din krop bliver nødt til at bevæge sig konstant, så slemt er det. lidt efter kom my mom og hentede os, også var det ellers hjem ad, måske kommer hunover imorgen og sove hos mig så vi kan se twilight og være tøsede;) haha når så er der ikke så langt tid til jul, tak til alle jer der har sendt mig gaver det betyder virkelig meget!

søndag den 20. december 2009

amrikansk jul

I fredags var det sidste skoledag, de sidste to timer havde vi "laingsburg live" det er ligesom talent, det var super sjovt, der var en hel masse gode, jeg kunne ikke helt forstå vi allerede havde juleferie, det utroeligt hvor stærkt tiden går når man har har det sjovt. da jeg kom hjem, sagde my mom at vi ville gå ud og få det sidste juleshopping overstået, det gjorder vi så efter mødtes vi med dad for at spise aftens mad, efter det tog mom, josh, carter, maddi og jeg ud og shoppet lidt mere, så kørte vi ellers hjem med vores lejet film. vi satte night at the museum 2 på, men langsomt gik alle i seng så vi så ikke hele filmen.
Igår rydet jeg op, ordnede vaske tøj også læste jeg ellers det meste af dagen, om aften så vi alle sammen film og spiste pop corn.
hertil morgen skulle jeg have været i kirke men jeg vågnet op da de var på vej til at køre, så istedet gik jeg ind og sov en time mere, så begyndte jeg ellers at pakke gaver ind ogsådan.
je syntes amrikansk jul er virkelig underlig i forhold til den danske, ingen julekalender, ingen adven, ingen kirke juleaften, ingen jule musik, og jule kager, what the heck? det er super underligt slet ikke som jul i danmark, det er først nu jeg ser, hvor meget vi dansker går op i jul. jeg er dog super spændt på at fejre amrikansk jul:)

torsdag den 17. december 2009

awfully cute friends!
en del amrikaner udveksler julegaver, lige som vi gør i Danmark, jeg havde ikke regnet med mine venner ville give mig noget, for vi havde en endelig ikke snakket om det. men idag har alle bare rendt rundt og givet mig små julegaver og søde kort, der sagde merry christmas. det er vildt cute, man bliver helt glad inden i haha.

onsdag den 16. december 2009

idag sad maranda og jeg i Art og snakkede med en der hedder john, så kom Debben over, super skør dreng jeg kan ikke finde ud af hvad der er galdt med ham? så spørg han så om John vil prøve noget, jeg kunne ikke helt finde ud af hvad det var. jeg fandt så ud af det lidt efter, det var en af de ting hvor du bliver super svimmel og i nogle tilfælde besvimer. Så vi rendte rundt og jokede lidt med det "hey you wanna pass out, it would be sweet if we passed out at the same time" på en måde lidt af en inside joke, man skulle nok have været der for at se det sjove. jeg har super mange lektier for her fortiden, det stinker jeg hader det über meget. på lørdag skal jeg nok ind og se "the blind side" med Rosa, det skal nok blive sjovt, så er der kun 8dage til jul, og jeg er ingen gang spændt eller glad for det, det er forfærdeligt. jeg syntes ikke ting går alt for godt her fortiden, alting er fint når jeg er omringet af mennesker, men når jeg så er alene tager mine tanker kontrol og så bliver jeg pludselig helt trist. jeg ved godt at det sikkert er mig som er lidt vinterdeprimeret, men det virker bare som en meget lang tid at gå igennem.

søndag den 13. december 2009

denne her weekend kørte vi op til travers city for at besøge familie, det var fint nok, ud over var syg hvilket jeg stadig er. vi kørte der op fredag aften, lørdag tog vi ud og christmas shopped, jeg fik købt de fleste gaver. efter det tog vi ud og købte juletræ, også kørte vi ellers hjem. desværre var min hals begyndt at gøre mere ondt så jeg kunne ikke rigtig spise noget, og idag vare det kun værre. my mom vil vist ikke lade mig tage i skole imorgen, øv bøv! okay det var korter end jeg troede! når ja så var jeg også til a broadway show idag, det var meget cool, selvom vi sad PÆNT højt oppe og det på en måde var lidt scarry haha. det ser vist også ud til at efter juleferien vi vil være to udvekslings studenter i stedet for 3 på min skole, da pigen fra brazilien skal rejse hjem på grund af hendes grates er for lave, det er pænt syret hun har har kun D's og F's, for the heck? men for at være ærlig syntes jeg ikke hun er moden nok til at være udvekslingsstudent, Jodyn og jeg snakkede om det idag, hun hænger ud med alle de forkerte mennersker, alstå dem der tager stoffer og drikker alkohol. I don't know, jeg syntes ikke alle burde være udveks. og hun er ikke dem jeg syntes skulle være!

søndag den 6. december 2009

okay så jeg sidder lidt og keder mig så tænkte jeg ville skrive lidt, selvom jeg har ingen ide om hvad jeg skal skrive? når ja det er snart jul, det er lidt skidern ikke at kunne se julekalender, og åbne kalender tingen, for det gør man vist ikke rigtig i USA. det er virkelig underligt for jeg er overhoved ikke i julehumør, normalt er jeg altid klar til jul og glæder, lytter til jule musik og sådan, men ikke i år jeg kan ikke finde min indre jul;) den skal nok inden den 24. håber jeg! så er der skole i morgen igen, jeg troede nu aldrig jeg ville tænke dette men jeg er faktisk spændt på at komme tilbage til skolen, og se mine venner igen! tror også jeg vil høre min mom om vi kan tage ud og shoppe lørdag altså julegaver. og der kommer post til mor og far i danmark forhåbentlig ikke fra mig dog muhaha i vil hade mig for det, men kontakt mig lige hvis i får det. også er den første sne også ankommet i laingsburg, og det er for alvor blevet koldt, omkring -12grader uden for KOLDT, min vinterjakke skal tages i brug! og det bliver selvf. kun være. Kristie og jeg snakkede om idag at vi skulle gå ud og sprøjte vand på vejene så skolebusserne ikke kan kommer frem imorgen(kristie er min skole bus buddie, og går i den samme kirke som mig) MAAAAN jeg keder mig! haha sorry for jer det tager jer tid til at læse dette, for det "a bunch of crap!" undskyld!

når til dagens savnede!:
idag er det en ting, farmors frikadeller, og nej man kan altså ikke bare lige selv lave Farmors frikadeller det tager en farmor og lave sådan nogle godt frikadeller!

lørdag den 5. december 2009

disney world!
fredag: tideligt om morgen, fløj jeg fra detroit til orlando florida, det tog omkring to timer, da vi ankom tog vi en bus til Disney world, kl. var omkring 11 da vi ankom, vi spiste frokkost lidt efter, også tog vi ellers en af disney busserne til magic kingdom, hvor vi delte op i grupper, Carter, Josh og jeg gik sammen, vi prøvede en hel del, og jeg så det flotte slot som også er kaldt "cinderella's castle". omkring kl. 6 tog vi busssen tilbage til hotelet hvor vi fik aftensmad.
lørdag: vi tog til epcot, hvilket er en park med alle nationaliteterne, det var pænt cool, der var ikke så meget at prøve så efter at have gået lidt rundt, og jeg fik taget mine billeder med Mickey og Minnie, tog vi tilbage til hotellet jeg tog et hurtigt bad også tog vi ellers til magic kingdom, omkring kl 7 tog vi tilbage og spiste, også ellers til market place.
søndag: tog vi til Animal Kingdom, som basicly var en park med en masse planter og dyr, vi prøvede en del sjove forlystelser, resten af dagen lå vi bare ved poolen og slappede af, nice!
mandag: kan jeg ikke huske hvad vi lavede;)
tirsdag: vi brugte det meste af dagen i Magic kingdom, da vi skulle være til mickey's christmas party om aften, det var super fedt der var en cool parade og en hel masse andet.
onsdag: tog vi til hollywood studios Josh Carter og jeg prøvede den samme rutsjebane igen og igen, det var egentlig meget sjovt, så så vi nogle ting fra disney film også videre.
torsdag: jeg måtte besøge alle parkerne igen dag jeg på mystisk vis fik slettet alle mine billeder tirsdag ups!
fredag: HJEM!
ellers sker der ikke så meget LEKTIER booooh!
når ja så bestemte jeg mig også lige for at tilføje en ny ting called "dagens savnede", bare for at være underlig;)
dagens savnede: idag er dagens savnede min bror Christopher, jeg savner at have en storebror og ikke være den ældste, også hans underlige flip, hvor han går ind på mit værelse og laver noget underligt også forsvinder igen, haha good times:D

fredag den 27. november 2009

Thanksgiving!
igår var thanksgiving, hvilket jo handler alt om at spise. jeg vågnede kl 8, hvor min mom og aunt jaine, havde lavet kanelsnegle for morgen mad, det smagte virkelig godt! efter det gik jeg ud og løb 5km. og så i bad, ordne vasketøj, også sad jeg ellers og så Macy's thanksgiving parade, ikke det sjoveste men mom ville meget gerne se det, så så Football efter hvilket var lidt mere interresant. og under de to ting spiste vi selvf. en hel masse snacks haha;) omkring kl. 1 var alt maden færdig, det bestod af turkey, beans, mashed potatoes, gravy, jelly og brød. det smagte alt sammen rigtig godt, og som sædvandelig spiste josh 10gange mere end og andre, for dessert fik vi pumkin pie og en VIRKELIG god chocolade kage, så jeg var helt fyldt op. efter begyndte jeg at bakke for disney world, det tog ikke alt for langt tid, så tog vi ellers til Meijer for at få de sidste par ting, og så var jeg ellers på hoved i seng efter! idag køre vi hjemme fra ved 3tiden til Detroit, det tager omkring to timer, så skal vi sove på et hotel, og op kl 4 imorgen for at nå vores fly. jeg kan ikke helt forstå det er nu, tiden går super stærkt!

onsdag den 25. november 2009

drøm!
jeg ind imellem nogle meget underlige drømme, her er en af dem. jeg drømte jeg var hjemme i Danmark, og det gik op for mig jeg ikke skulle tilbage til High school, at det var forbi og mit år var ovre. jeg blev så ked af det, og græd og græd, jeg var helt sikker på jeg skulle tilbage, tiden var gået alt for stærkt og sådan. men heldigvis vågnede jeg op og fandt mig selv i mit værelse. denne her morgen lå jeg og tænkte over hvor meget jeg vil hade og skulle hjem igen, hade at skulle forlade min nye skole, mine nye venner, min nye familie. jeg kommer til at savne skole og alle de fantastiske sjove ting der sker på min skole, the dances, football games, basketball games, og vores skøre kantine. jeg kommer til at savne mine venner, Rosa, Mckenzie, Maranda, Heather, Emily, Erin, Amber, hannah o.s.v. jeg elsker alt det skøre ved dem og at jeg kan være så random sammen med dem. og selvf. min familie, jeg kommer især til at savne min lillesøster Madison, hun er den bedste selvom hun slår mig lidt for mange gange haha. jeg ved godt jeg ingen gang har været her 4måneder og der stadig er et halvt år mere, så det er lidt underligt at skrive, blev bare så ked af det over den drøm!
i aften kommer Kristine deres tidliger udvekslings student sammen med Hannah og Rosa, det bliver en lille smule akavet for hun skiftede jo familie og nu kommer hun og besøger os:s

søndag den 22. november 2009

Amrikaner og rygter!
okay hvis der nået amrikaner elsker er det rygter og drama, for et eks. spurgte min mom mig om det var sandt jeg havde brækket mig op til flere gange i fredags da jeg var syg, jeg brækket mig ikke en enkelt gang på skolen, ellers havde jeg nok taget hje dah! stupid people. så var der også en dag hvor jeg hørte Kay havde kastet blod op i en af hendes klasser, så jeg fortalte det selvf. til min mom, som ringede til Kay's mom, hun havde bare haft influenza og taget hjem. nå ja også er der historien om Rosa og John, John havde spurgt Rosa om hun ville gå til homecoming med ham og hun sagde nej, 3dage efter troede hele skolen de gik til homecoming sammen! altså altså get a freakin life!

lørdag den 21. november 2009

Igår var jeg i biografen med nogle af mine veninder og se New moon, selve filmen var ikke den bedste, men det var super sjovt! efter at have set filmen tog vi ud og shoppede lidt, og så ud og spise på jonny rocket, og efter det hjem. det var rigtig hyggeligt selvom jeg stadig var lidt små syg, og bestemt ikke har det godt idag. så idag vil jeg nok bare lave ingenting! det´var et lidt kort inlæg men whatever:D

fredag den 20. november 2009

FREAKIN OPKAST!
okay så i nat vågnede jeg ved 1-tiden, og følte jeg skulle kaste op, så jeg gik ud på toilettet og sad lidt der skete ikke noget, så jeg tog en plastic pose i min skraldespand, for en sikkerheds skyld, omkring kl. 2 startede jeg med at kaste op i skraldespanden, skyndte mig ud på toilettet hvor jeg kastet noget mere op. det samme skete igen omkring kl. 4, og for en halv time siden fik jeg også lige kastet det vand jeg drak undervejs op, så det er officielt jeg kan nok ikke indtage drikkelse eller noget spiseligt de næste 24timer! når så jeg gik indtil min mom og dad, de gav mig en pille og jeg har faktisk allerede bedre, NICE! jeg har stærke planer om at tage i skole, for kan ikke have flere sygedage!

tirsdag den 17. november 2009

okay så vil jeg lige opdatere lidt, selvom jeg egentlig ikke ved hvad jeg skal sige, men det er faktisk når jeg har det sådan her jeg får mest sagt, ironisk! nej men jeg kan huske sidste år hvor meget jeg elskede at læse Nanna's blog hvor hun fortalte om sit år i usa, selvom jeg ikke kendte hende var det totalt fedt at læse om det, så jeg vil gerne skrive til alle jer der gerne vil læse om mit år!
først lidt plusser og minuser ved USA og være udvekslings student generelt!

plusser:
  • skole sport! jeg har aldrig været sporty, jeg har altid hadet at løbe og generelt gøre noget sporty. men nu er det bare højdepunkterne på ugen når jeg tager ud og løber tirsdag og onsdag, for jeg kan faktisk løbe 3-5km. uden at gå død!
  • der er en hel masse cool mennesker herover, der er så mange forskellige mennesker og alle mødes på kryds og på tværs.
  • alting er cheap!
  • dances, all the time, hvor folk kan faktisk have det sjovt uden at være drunk.
  • fede skole fag, som yearbook, art, drama, tv klasse, computer klasse...

og nu til minuser!

  • forfærdelig hjemmeve, og savn på mine danske venner.
  • amrikanske drenge stinker, ad bad siger jeg bare, jeg er nået frem til vi har 5lækre drenge på mine skole!
  • der er alt for langt til alt ting!
  • det er så koldt og mørkt, det giver mig seriøse frustationer.
  • jeg vil komme til et punkt hvor jeg skal hjem;p

okay så her lidt news. idag meldte jeg mig til indoor soccer, som starter i januar, det er basicly forberelse til soccer season. det glæder jeg mig super meget til! så er der kun to dage til primiaren af new moon, hallo glædelse! jeg skal ind og se den med Mckenzie, Rosa, Erin og Rachel, efter skole også ud og spise nice! og der er kun 5 skoledage tilbage også thanksgiving break, which means DISNEY WORLD, that's the shit!
okay også til det triste, Michigan er en lorte stinker stat at komme til, det er ALT for koldt! esh! og det hjælper jo heller ikke at det er mørkt inden kl. 5! alting går endelig godt nok når jeg er i skole og sammen med familien, men når det er hen på aften, savner jeg bare mine venner såååå meget! okay og det var det for idag!

lørdag den 14. november 2009

okay så igår var rigtig sjovt, efter skole tog jeg direkte hjem med skole bussen, gjorde mig klar til at tage til Ovid-Elsie og se football med Rachel. Rosa skulle rigtig have været med os men hun havde lige været syg, så hun gad ikke rigtig. omkring kl. 6 hentede Rachel mig, også kørte vi ellers afsted, jeg syntes stadig det er underligt at se mine venner køre bil. når men da vi kom var der helt fyldt op med mennesker. vi fandt et sted at sidde selvom det var lidt svært, der sad vi til første del. så rendte vi lidt rundt, jeg fandt min veninde Lisa, snakkede lidt med hende, ellers snakkede jeg bare med Random people. jeg mødte en del exchangestudents da der er 28 exchangestudents på den skole, SYRET! da kl. var 10 kørte vi hjem af, da jeg kom hjem så jeg Mama Mia, med familien, også gik jeg ellers i seng. idag vil jeg bare gøre rent på mit værelse, vaske tøj, og SLAPPE MAX AF!

tirsdag den 10. november 2009

humør svingern Therese!
det er så underligt med mig, jeg er den sygeste humør svinger her fortiden. idag har jeg været helt nede, og bare savnet mine venner så sindsyg meget! eller jeg ved endelig ikke om du kan kalde det savne, det er mere en frygt jeg har. for jeg føler mig så anerledes allerede og jeg kan ikke lade være med at tænke på hvordan jeg er om 7måneder når det er tid til rejse hjem. da jeg havde art sidste time, var jeg virkelig tæt på bare at sætte mig til at tude! jeg snakkede med Rosa om det hun sagde at hun altid ville være der hvis jeg vil snakke, det hjalp lidt. men jeg syntes bare det er lidt frustrende.jeg kan egentlig ikke foreklare hvordan jeg har forandret mig for det er ligesom med små ting, som pludselig bare for mig til at forstå at jeg på ingen måde er den samme Therese som jeg var da jeg forlod Danmark.
på fredag tager Rachel, Rosa og jeg til Ovent elsie for at se Football. det skal nok blive sjovt. og næste weekend tager jeg i biografen med Mckenzie, Erin, Meggan for at se New Moon. ellers sker der ikke så meget!

mandag den 9. november 2009

okay så igår aftes kom jeg hjem fra min weekend i Chicago, det var super sjovt som altid. vi gik en hel masse og så de fleste ting, jeg kunne genkende en del. så shoppede vi også en del. var til en Wedding show, hvor du basicly er til et bryllup, og jeg mener det du er som en gæst til bryllupet, det var virkelig sjovt. udover det har jeg nok fået omkring 4timers søvn de sidste to nætter, da mig og pigerne lå og snakkede hele natten, også skulle op kl. 7. jeg elsker Chícago, jeg ville ønske jeg kunne gå på college efter gym. i Chicago eller en anden storby. idag har jeg ikke lavet særlig meget da jeg er super træt. imorgen starter skole igen, ejsh! Jeg kan rigtig godt lide skole men jeg er bare så træt her fortiden, jeg sove konstant!
jeg syntes der er en del af de exchangestudents venner jeg har, der har problemer med familie, jeg syntes det er vildt nedern, og det er vel også nu man begynder at se hvis man ikke kan passe ind i sin familie. jeg syntes min familie passer godt på mig, selvfølgelig bliver jeg sure på dem, men det er jo det samme med min danske familie. jeg syntes det eneste problem jeg egentlig har haft er, at jeg ikke følte jeg kunne leve op til det år de havde med den tyske udveklingsstudent de havde. men det bliver efterhånden bedre, jo længere du kommer ind i forløbet.
så fandt jeg også ud vi for datoer for hvornår vi rejser hjem i jannuar, TIDELIGT! jeg fik advide at, hvis du havde ankomet i starten af august ville du nok få en dato omkring 12-13 juni. min skole slutter den 9. juni så der er bare alt for lidt tid med min værtsfamilie inden jeg rejser hjem. jeg tror jeg vil snakke med min værtsfamilie om at få forlænget mit ophold, så jeg ikke skal jeg rejse 3 eller 4 dage efter skole slutter!

lørdag den 7. november 2009

How do you say "what's up home dog?"
okay saa her er en lille sjov historie imens jeg sidder og venter paa at kunne komme i bad paa hotelet i Chicago. naar men det var for nogle dage siden, jeg havde drama og jeg skulle oeve noget med min gruppe der bestaar af Terrence, Kelly, Dessy, kayla, Tamaya og mig. vi sad saa og snakkede lidt og saa siger Tamaya saa, "hey Therese how do you say: what's up home dog?" jeg proevede lidt at foreklare hende at det ikke har den samme betydning naar du siger det paa dansk, men hun vil meget gerne vide det, saa det endte med hende rende rundt og sige til folk "hva' saa hjemme hund". jeg var flad af grin man det var sjovt!

torsdag den 5. november 2009

onsdag den 4. november 2009

okay så tænkte jeg lige ville skrive på min blog. der sker egentlig ikke så meget. Rosa og jeg snakkede om idag at føle sig hjemme i sin værtsfamilie. og for at være helt ærlig syntes jeg at jeg føler mig hjemme i min familie, jeg føler jeg er en del af familien, og min familie betragter mig også som deres datter og søster. jeg er ikke helt sikker på at Rosa har nået det stadie endnu, jeg elsker Rosas familie og er rigtig gode veninder med hendes søster Hannah. men jeg kan på en måde godt lidt se hvorfor hun måske ikke føler sig 100% hjemme, f.eks. kalder de hende ikke for deres søster eller datter. hendes søskende siger "my mom", "my dad", og forældrene omtaler dem selv med deres rigtige navne ikke mom and dad. jeg ved godt for nogen af jer det lyder som ikke det helt store, men man det er en stor ting. ting der gør at jeg føler mig hjemme er nemelig når mine søskende siger, "where is mom and dad?", "this is my sister", og det gør det også nemmere for mig at kalde dem Mom and dad,i starten var det underligt men nu er det modsat jeg kan ikke lide at kalde dem Jamie and Aaron. Så er det også lidt som om de har virkelig høje forventninger til Rosa, de forventer hun straight A's, og det bare er en selvfølge at det har man. min familie forventer overhoved ikke det, de siger så længe jeg ikke har under C er det fint med dem, for de ved at det ikke er super vigtigt om jeg har A eller C. jeg ved ikke hun virker lidt nede over det, det forstår jeg endelig også godt jeg havde også mine dage den første måned hvor jeg var over bevist at jeg var det forkerte sted, men det bedste du kan gøre er at spørge dig selv om du kan leve med de ting du ikke forstår, eller om du føler dig støt, hvis ikke lev med det! ellers fortæl din værtsfamilie det! så er der foresten kun en dag tilbage til jeg tager til Chicago igen! man jeg glæder mig til at se alle mine YFU venner igen!

søndag den 1. november 2009

tror jeg er ved at komme ind i den hårde periode af mit udvekslingsophold. jeg er træt konstant! det føles lidt som om ting er begyndt at blive kedeligt og trist(vejret giver speciel effects), jeg har det endelig ikke som om jeg vil hjem jeg er bare sådan lidt trist og træt konstant. selvom der sker en masse sjove ting og jeg har en super fed tid, er jeg bare konstant lidt trist. men jeg ved at det vil gå over om en måneds tid eller to, det gør mig glad! tror ikke rigtig du kan undgå at have det sådan her. jeg bliver ind imellem også lidt ned over hvor mange af mine venner jeg ikke har kontakt med mere, jeg sad og overvejet det for nogle dage siden, det er lidt sørgeligt. selvom jeg vidste det ville ske er det ikke det fedeste. det er også underligt at tænke på hvor meget ting vil være anerledes når jeg kommer hjem, jeg kan mærke jeg har forandret mig en del, blevet stærkere og min personlighed er nok også anerledes mere amrikansk og udadvent. når det var lidt sørgeligt stoff, men blev nødt til at komme ud med det.
ih altså jeg bliver nødt til at huske på at opdatere min blog nået mere. der er bare ikke sket så meget her fortiden, jeg har været syg siden sidste søndag, jeg har haft en pæn slem influenza som nu heldigvis er væk men det tog sin tid. fredag var dagen jeg kom i skole igen, hvor jeg fik tons af lektier som jeg skal have lavet inden imorgen buh... så var der ellers footballgame og halloween dance, jeg havde egentlig planer om at komme til begge, men jegg var så træt at jeg valgte at blive hjemme. lørdag skulle jeg tideligt op og til cross country meet, det var isende koldt. ellers hyggede vi os meget godt som vi altid gør. da jeg kom hjem startede jeg på mine lektier, efter det så jeg lidt TV og gik så i seng. I dag har jeg lavet lektier og været træt! haha ej ellers har jeg bare mere lektier og lave også vil jeg nok løbe en tur senere. næste weekend tager jeg til Chicago igen, men med YFU denne gang HYGGE! så er der ellers under en måned til jeg skal til disney world, which will be awesome!

søndag den 25. oktober 2009

svineinfluenza sucks!
okay så det ser ud til alle her i Laingsburg har svineinfluenza eller er på vej til at få det, det røv irriterende. jeg vil ikke have svineinfluenza! I mandags var der 90 elever fraværende fra middleschool, og det bliver kun værer. Min veninde Rosa har muligvis også fået svineinfluenza, what the heck? normalt er jeg ikke hysterisk med ting som det, men det er altså virkelig slemt, og Carter og Josh er også syge her fortiden, jeg holder min afstand og sådan, for hvis nu... måske bliver skolerne også lukket så det ikke vil sprede sig, HALLO that's bad!

lørdag den 24. oktober 2009

Okay her er så en lille opdatering!

Last cross meat!
i onsdags var sidste cross country løb, vi skulle løbe på bath high schools grund, det var rigtig bakket hvilket er det væreste at løbe på, jeg var i forvejen halv syg med hoved pine, også fik jeg også kvalme af at løbe, så det var helt sikkert ikke sjovt. Men jeg gennemførte det med en tid på 28min 50sek. eller sådan noget, det sidste stykke var jeg helt død, jeg kunne have lagt mig ned og krampede ind. det gjorder jeg dog ikke, jeg kunne ikke skuffe Coach Bailor, så jeg begyndte at sprinte så jeg kune overhælde nogle af dem der var foran mig, jeg var vildt svimlen da jeg nået finish line og måtte have Rosa og Nadia til at støtte mig. Jeg tror ikke jeg har pressede mig selv som jeg gjorder den dag. det var vildt sørgeligt at det var det sidste løb, jeg træner dog stadig.
Idag har jeg bare gjort rendt ordnet vaske tøj, resten af dagen tror jeg bare jeg vil tulle lidt rundt, lave ingen ting for jeg er super træt, mom, carter, josh og jeg så film til 2 igår aftes.

søndag den 18. oktober 2009

















Igår at kom jeg hjem fra Chicago, det var en super tur!

fredag morgen omkring kl. 7, kørte mom, carter og jeg til Chicago, tiden gik pænt hurtigt da jeg er startet på en ny helt fantastisk serie den første bog hedder "City of Bones". når kl. var omkring 11 i Chicago da vi ankom, vi skole bo på the Hilton which was just downtown. som i kan se på billederne var vejret ikke det bedste men vi var alle spændte til at komme ud og udfoske Chicago. det første vi gjorder var at se Sears Tower which is den højeste bygning i USA tror jeg nok, det var vildt fedt og super smukt, mom kunne ikke så godt lide det da hun er højteskræk. da vi kom ned fik vi pizza, som var totally weird de lagde det helt omvent først ost så kød også sauce??? underligt! efter shoppede vi lidt rundt, jeg fandt en super smuk kjole jeg nok vil bruge for the Winter Dance. så tog vi på Hard Rock Cafe, hvor der pludselig kom en tjener op til os og spurgte om vi var fra laingsburg, og vi svarede så ja og spurgte hvor hun vidste det fra. hun sagde så hun selv var fra laingsburg og havde set min wolfpack t-shirt. efter begyndte vi at gå hjem af vi havde omkring 2miles, Carter beklagede sig hele vejen hjem, jeg havde ikke det store problem med det jeg er begyndt at vænne mig til syren i mine ben, af at løbe. da vi kom tilbage faldt jeg i søvn efter en time. vi skulle tideligt op næste morgen og til audition, det tog os omkring en time at finde parkering, så stod vi ellers i kø for at gætte in i 3timer, da vi kom vi gik vi igennem en helt masse ting, omkring kl 18 blev mom kaldt ind sammen med 10andre, jeg sad og snakkede med en dreng der var in college, det vart meget sjovt han var også fra michigan. omkring kl. 19-20, kørte vi hjem af, jeg faldt i søvn med det samme og sov hele vejen hjem, så det var en pæn nice weekend!

tirsdag den 13. oktober 2009

mig og Alexandra Rosa Lakehouse!


JEG TAGER TIL CHICAGO PÅ FREDAG!
okay here is the story. jeg vågnede her til morgen og Carter kom hen til mig og var helt oppe og køre og fortalte mig at vi tager til Chicago denne weekend, fordi mom har bestemt sig for at audition for amrica got talent! Så på fredag køre mom, Carter og jeg til Chicago, jeg er vildt spændt, det er 3år siden jeg har været rundt i chicago så det bliver super! Idag var der forældre-lærer tam tam, jeg var lidt nervøs for skole er stadig hårdt og mine grades svinger meget. men min lærer sagde ikke de væreste ting selv Algebra som jeg syntes er røv irreterende fordi jeg ikke forstår sproget, sagde min lærer at han syntes jeg var godt med og jeg var virkede som om jeg var dygtig når det kom til mat. han kunne godt forstå jeg havde lidt problemer med sproget. min Drama teacher kan også rigtig godt lide mig, og syntes jeg er meget dygtig og håber jeg vil deltage i musicalen som skuespiller. ellers var det mest bare at jeg var dygtig O.S.V. Josh der i mod som ligger på F, D og C i næsten alle sine fag, så mom og dad var pænt sure, Josh er faktisk super smart, han laver bare ikke lektier. og hvis der noget der er vigtigt i skole herover er det at lave lektier!

søndag den 11. oktober 2009

YFU LØRDAG

LOVE U GUYS!


Girls!

Anja og jeg<3

Rosa og jeg


Therese i byen HELL!
Min smukke Rosa i ALT for store wolfpack bukser!

fredag den 9. oktober 2009

I aften er der football game og Dance, jeg fik endelig overtalt Makensi til at tage med mig, hun gad vist ikke rigtigt på grund af været i Laingsburg lige fortiden er pænt shitty, men hun valgte at tage med, så skulle jeg også bare lige have hende overtalt til at gå til the dance, jeg fik hende overtalt efter 3. time. så det skal nok blive hygge, jeg planlægger at tage tæpper med, which should help. Jeg er spændt på the Dance, det skal nok blive sjovt selvom jeg tør væde med alle ligner shit! Når ja det var også super sjovt idag i Art skulle vi tegne majskorn, og desværre var der en masse lus i majskornene, men, men, men. Maranda og jeg havde en masse sjov med at tegne cirkler rundt om dem, så de troede de var spærrede inde, hihi funny. så fik jeg også en mail fra min mor og far i Danmark, de er i New York nu, det føles helt sært at være i det samme land nu, men på den posetive side jeg får en pakke i løbet af de næste par uger!

torsdag den 8. oktober 2009

Amrikanske Therese!
Jeg vidste godt før jeg kom herover, at mit engelsk var meget flydende i forhold til andre elever. Men for at være helt ærlig havde jeg troet det var tydeligt for amrikanere at høre jeg ikke var amrikaner. Men INGEN herover forstår jeg er udveklingsstudent, i min drama klasse idag, skulle vi lave individul performence, og min drama teacher forslår så at jeg skal være udveks. fra U.S. der kom til Danmark, fordi det ville være lidt modsætning agtigt. måske 3/4 del af min klasse blev helt chockeret, og var helt op og køre. "but you look so amrican", "and your english is sooo good", "wauw is she really not amrican?". det er på en måde super fedt og få den slags ros, men jeg vil nok ikke få den helt samme oplevelse som andre Udvekslingsstudenter, men det syntes jeg endelig er pænt awesome!

onsdag den 7. oktober 2009

Højdepunkter for i dag!
  • Spillede hjemmeløs i drama, ja det var sku sjovt selvom det ikke lyder sådan.
  • Kun en halvtime med Art der efter til cross country meet!
  • Cross country meet.
  • ud og spise med venner fra cross.
  • synge så højt som jeg kunne med, Rosa, Hannah, Jacob og Josh på vej hvem fra cross.

lidt om min dag:)

tirsdag den 6. oktober 2009

FUNNY NOTES:
mine venner og jeg har fundet nogle pænt sjove notes de sidste par uger. Heather og Emily fandt et i deres klasse, det var en dreng der havde skrevet til en pige om hvor dejlig han syntes hun var O.S.V. vil ikke gå i detaljer for det var pænt nasty!
how ever Rosa fandt så også et idag, det var om Derek en af drengene fra Art, der var en eller anden Freshmen som var helt opsat med ham, hun var helt ude af den fordi han ikke havde spurgt hende om hun ville danse med ham bla bla. Syntes det er fantastisk sjovt!

PILLER FOR KONSENTRATION:
min bror Josh har en del problemer med at fukusere på skolen og lektier, skal det lige siges. Idag da vi så sad og spiste aftensmad beklagede Josh sig over hovedpine og kvalme, jeg spørg om han er syg, for jeg har havde haft præcis den samme følelse hele dagen. han siger så at det er de piller han tager for kocentration, han var helt seriøs, og jeg var bare flad af grin. så dad måtte foreklare mig man faktisk har piller for det herover. Amrikaner er skøre;-)

P.S. til nørderne hvis i syntes jeg er underlig for at spise helt æblet, kan i godt tro om, min veninde Heather gør præcis det samme!

mandag den 5. oktober 2009

Ved godt jeg har skrevet for under to timer siden, ville bare lige sige det her. I skole idag var der en hel masse freshmens der kommer over til mig idag og sagde "isn't Josh your host brother, yea he think's you totally hot, and he really likes you". jeg grinede bare over det og sagde "yea right, he is brother I know he wouldn't say stoff like that". Også tænkte jeg egentlig ikke mere over det, for jeg syntes det var pænt latterligt. da vi så sad og snakkede for noget tid siden, siger Josh så. "oh yea, don't listen to what some of the freshmens are saying, it is really not true!" Han lød virkelig som om han var bare en lille smule påvirket over det. og nu hvor jeg tænker over det syntes jeg egentlig og det er et pænt irriterende rygte, jeg er bare sur over folk ville rende rundt og sige sådan noget pis. Men det overrasker mig egentlig ikke, amrikaner er pænt fantasktiske til at sprede rygter, om de mest irriterende TING!
SAVNER DANSKE DRENGE!
haha overskriften lyder lidt syret men er true. Jeg elsker at være udvekslings stundent og kan rigtig godt lide min amrikanske venner. men DAMN hvor jeg savner danske drenge, amrikanske drenge er meget barnelige! og klær sig ikke særlig pænt, det fleste går bare i joggin tøj. Jeg savner at se drenge med stil og ikke være totalt weird. Det er enelig lidt sjovt men på en måde også irreterende. Det er også sådan lidt latterligt, hvis en dreng kan lide en pige herover bliver de helt fnidrede og og tør ikke snakke med dem, DAH!!! Jeg har kun nogle få drenge venner herover som ikke er fnidrede. en af dem er Josh(ikke min bror), men han er sku også lidt gay, Amber og jeg lovede vi ville tage ud og shoppe med ham for han har brug for en vinterjakke;-) det er super sjovt at snakke med ham, for han gider at snakke tøse stof med mig. Men stadig jeg JEG SAVNER DANSKE DRENGE!;-) ellers har jeg det super, ser frem til weekend, der er footballgame, dance, fredag, og så regner jeg med at Rosa og jeg sover sammen eller sådan. Lørdag YFU bondfire, excited! og søndag vi har youth group "party".

lørdag den 3. oktober 2009

I dag har været totalt uheldigt!
jeg skulle have været til cross country meet, desværre stod jeg op for sent og nået ikke bussen, så jeg kom hjem igen skrev lidt med Louise. så tog mom og jeg til the mall, jeg fik købt en del vildt cute tøj, bag efter tog vi i target hvor jeg ville have nogle billeder fremkaldt til min scrapbook, der glemte jeg så mit memorycard, så vi måtte køre tilbage, heldigvis var det der stadig, så fik jeg også lige væltet en del ting i nogle butikker, og da vi skulle spise fik jeg bestilt noget som jeg ikke kunne lide ved en fejl. GREAT! men alt i alt har det været en meget sjov dag, jeg er næsten færdig med mit første album det er bliver faktisk pænt godt:)
Religion and goverment
jeg har lagt mærke til nogle ting herover. folk her har en meget stærk tro, f.eks. min veninde Hannah som er super sjov, læser i biblen hver aften. Chelsey havde sagt til sin kæreste han blev nødt til at starte læse biblen og lytte til christian music, for hvordan skulle han ellers vide hvordan man er faithful? og folk kan finde på at sige "well have you praid about it?" det er lidt sjovt men også lidt svært at relatere til???
så er der også goverment, folk her i Laingburg, kan IKKE lide Obarma! også kommer jeg her og er totalt stor fan af Obarma, og syntes helt sikkert han er den rette til at få USA ud af alle deres kriser. det er bare en lille smule hårdt at shut up, når min værtsfamilie snakker om Obarma, når jeg mest af alt bare har lyst til at sige "jamen tror i selv Macain kunne have gjort det bedre?"

torsdag den 1. oktober 2009

Første hjemve?
I går aftes havde jeg min føste virkelig hjemve, jeg lå i min seng og græd da jeg var færdig med lektier. det var underligt for jeg havde egentlig ikke nogen grund til at være ked af det, alt gik fuldkommen fint, jeg havde er stadig super glad for mine venner, som er virkelig søde og sjove. jeg kan rigtig godt lide min familie og føler mig hjemme. men jeg var bare helt nede, og savnede bare at kunne hænge ud med mine venner, ikke have store problemer med skolen, og alt det. så jeg græd det meste af aften og sov ikke specielt godt, jeg havde drømme om mine venner og familie i Danmark, så da jeg vågnede om morgen fælede jeg lige nogle tårer. da jeg kom op på skolen begyndte jeg langsomt at komme i bedre humør, jeg snakkede med Rosa om det. ellers havde jeg det bare sjovt med mine venner. Jeg håber ikke jeg får hjemve forløbig, syntes i går aftes var slemt, jeg havde virkelig bare lyst til at ligge i min seng og tude!

mandag den 28. september 2009

weekendtrip to Chicago?
som jeg tidligere har fortalt synger min mom virkelig godt, og hendes store drøm var at gå til audition med amrican idol, men hun er for gammel til det. så overvejer kraftigt at gå til audition med Amrica got talent, så vi skal muligvis til Chicago om 2ugers tid. Jeg håber virkelig hun gør det men er ikke sikker på hun tør. når ja mor og far hvis i læser dette skal i nok ikke skrive til hende og sige det, hun er ikke en big fan of people knowing. når men min skole dag var lidt af et helvede, eller det var mere efter skole, da der var practice. her i laingsburg regnede og blæste det som sinsygt, men practice var selvf. ikke aflyst. så vi løb rundt i regn og blæst jeg blev mere og mere sur på coach Bailer, efter noget tid blev vi heldigvis sendt ind. jeg var driv våd, og træt. så det hjalp ikke lige frem at jeg havde tons vis af lektier!

søndag den 27. september 2009


Macy og jeg.

tøserne.

Rosa og jeg

nadia og mig

Melanie og jeg
Kaye, mig og Emma
Emma og mig
Ashley, mig, Sara

HOMECOMING DANCE!
Når lidt om min homecoming dance. Ashley hentede mig kl. 5, hvorefter hende, Sara, Tvillingerne, og jeg kørte til en resturant, hvor vi mødtes med Emma og Damien. efter at have fået noget at spise og fået snakket lidt, var det tid til at køre til The dance, da vi kom var der ikke specielt mange mennesker, men efter en halvtimes tid var de fleste der, jeg rente bare rundt og dansede med en hel masse mennesker, efter noget tid fandt jeg mine veninder fra lunch, så dansede jeg en del med dem. det er vildt sjovt vores skole har nogle traditioner med nogle specieldances, det går ud på alle stiller sig ind på rækker og så danser alle den samme dans, lige som på film, vi gjorder det til "thriller" og en hel masse andre sange. de fleste mennesker var pænt festlige, det var dog stadig lidt underligt at være til en fest uden der er nogen der drikker, ikke at det var ikke en negativ ting, men det er bare lidt underligt. kl. 11 blev det sagt udover højtalerne at The dance ville slutte om 15min. da det var blevet sinsygt tåget udenfor, alle var vildt irreteret men der var ikke så meget at gøre. Mom kom og hentede Josh og jeg, vi stoppede ved tanken og købte nogle cookies, lige hvad jeg kunne spise! når det var så min Home coming dance!

lørdag den 26. september 2009


Emely med Marinas Littlebrother.

Heather og Emely

Makensi, Marina og jeg.


Marina og jeg.



HOMECOMING GAME!

Igår var der homecoming game, som hele skoledagen selvfølgelig var påvirket af. da jeg kom i skole stod homecoming king og queen deltagerne og delte pandekager, cookies, is, cacao o.s.v. ud for at få folk til at stemme på dem. senere på var der så lege i gymnastiksalen, hvor hver overgang dystede mod hinanden. Om aftnen kørte hele min familie op til skolen for at se kampen, jeg snakkede med lidt forskellige mennesker indtil jeg fandt mine venner, som jeg skulle mødes med. Vi havde det super sjovt, og kampen resultat kom pænt godt ud 39-0 til vores hold. homcomingking og queen blev ikke helt som jeg syntes det skulle blive, det var Carli og Chris der vandt, jeg havde stemt på Carli og Dakota. ved halv 11tiden da kampen var slut, kørte vi hjem. ved 5tiden kommer Ashley og henter mig, hvorefter hende jeg og nogel af mine andre venner tager ud og spiser inden vi tager til The Homecomingdance. det bliver virkelig sjovt, så idag skal jeg bare nusse rundt og gøre alt klar, hvis vi tager indtil Lansing senere kan det være jeg får lavet mit hår, ellers er det op til mig;)

onsdag den 23. september 2009

Idag var skole lidt hektisk som sædvandeligt, men jeg har faktisk haft en af de bedste skole dage indtil videre. Jeg har fundet ud af jeg nok tager til homecoming med Emma og Ashley, nogle af mine venner fra engelsk, de er nogle super søde piger. lunch har været lidt nedern de sidste par dage, fordi jeg har siddet sammen med nogle tøser som simpelthen ikke er andet end DRAMA, der hoppy er at bagtale. når men idag satte jeg mig sammen med nogle tøser fra world history, det var super hyggeligt, regner med jeg sidder med dem imorgen. efter skole var der et løb, så vi stressede for at nå bussen, jeg løb ikke hele ruten da jeg ikke har været til træning de to sidste gange. men det var og super hyggeligt, jeg kan virkelig godt lide menneskerne på mit team, så det er altid sjovt. på vej hjem stoppede vi ved mac. d. og fik lidt at spise også var det ellers hjem!

mandag den 21. september 2009

Idag har bare været en af de dage, hvor jeg vågner og bare gerne ville kunne følges til skole med Pernille, have masser af sjov i skolen med nørderne(Louise, Noor, Pernille og Chrisser), hænge ud med Louise om aftnen og se tøse film og spise chocopops. udover det er jeg virkelig syg med hovedpine og forkølelse. Jeg tog dog i skole, det førte ikke til meget godt. Jeg sad i history og snottede, heldigvis var Makensi og Hannah søde til at hjælpe mig. I english var folk også søde til at hjælpe mig, Mrs. Hebiert(english teacher), insisterede tilsidst på at jeg skulle tage hjem, så min søde mom kom og hentede mig, da vi kom hjem lavede hun te til mig og gav mig nogle piller. Jeg sov det meste af dagen. vi havde "family meeting" for lidt siden, mine nye pligter er: ordne mit bade værelse, gå tur med scoop, holde køkkenet pænt. så mom og dad giver os 10$ i lommepenge hver uge hvis vi gør alle vores pligter. Jeg sagde til dem de ikke skulle betale mig men det vil de altså meget gerne! ved ikke om jeg tager i skole imorgen, for jeg har det virkelig ikke godt!

søndag den 20. september 2009







I LOVE YFU!

Ja i denne weekend har jeg været til YFU sleepover, det var super hyggeligt, vi lavede en hel masse skønne ting, sjovt som det var, var Rasmus som jeg har været på kulturweekend med der også, det var rigtig underligt ingen af kunne snakke dansk, vi prøvede og det lød bare helt forkert. Min hjerne er skruede helt hen på engelsk, mine drømme er på engelsk, mine tanker er på engelsk, og her fortiden må jeg tænke længe over hvordan man egentlig siger tingene på dansk. når det var en anden side af historien. når men det var generelt virkelig hyggeligt, skønne mennesker som jeg glæder mig til at se den 10. oktober. udover det er der også en tur til chicago specielt tillagt for os der er i Lansing området. Jeg ved ikke helt hvad jeg skal skrive vi lavet så mange skønne ting som i sikkert kan se fra nogle af billederne:D så alt i alt har det været en SKØN weekend og lige hvad jeg havde brug for, oven på alle skole tingene! når ja så havde vi jo også et løb i fredags, vores Coach bailer er så sød han købte michigan t-shirts specielt til Rosa og jeg fordi vi er exchangestudents!




torsdag den 17. september 2009

:D ;b :( :s
Ja jeg ved godt min overskrift er lidt weird, det forstiller smiley'er. Idag har jeg simpelthen haft så mange humørsvingninger idag. min dag startet godt ud og fortsatte sådan for et godt stykke tid. jeg vidste hvad ville ske, jeg havde nogle at snakke med i de fleste af klasserne, og lunch skulle jeg sidde sammen med macy og hendes venner som jeg kommer godt ud af det med, de er meget lige som mig, min plan var også at gå til home coming med dem, vi havde plan lagt det virkelig cool, først ville vi tage hjem til macy og tage billeder og sådan, bag efter tage ud og spise og så til homecoming. Men, men, men selvfølgelig var det jo lidt for godt til at være sandt. Da jeg idag finder ud af, at de havde planer om at drikke til home coming, vups der mistede jeg så lige mine planer, da YFU spesifikt fortæller os, hvis vi bliver taget sammen med nogle der drikker eller er i besidselse af alkohol, er det første fly hjem. det er bare så frustrende jeg troede lige jeg havde fundet nogle venner som jeg virkelig godt kunne lide, selvfølgelig kan jeg stadig være venner med dem, jeg kan bare ikke tage til nogle fester med dem eller ting som det. skal lige have snakket med dem imorgen, selvom det ikke er fedt at fortælle dem, at jeg ikke kan gå til home coming med dem, ved jeg det er det rigtige at gøre, for jeg VIL IKKE blive sendt hjem på den måde! imorgen er er der et løb så jeg får 3timer før fri, efter løbet tager jeg hjem til Rosa hvor vi nok tager til football game om aftnen ELSKER FOOTBAAL!

onsdag den 16. september 2009

SKOLE ER UDMATTENDE!
Idag har været en god skoledag, jeg fik snakkede med nogle flere mennesker, og faktisk mødt udvekslings studenten fra Brazilien, hun snakker virkelig dårligt engelsk så jeg forstod ikke så meget af havd hun sagde. Jeg fik også snakkede med en pige der hedder Macy, som hader USA, jeg kan allerede godt lide hende, ej jeg har ikke noget mod amrikanere de er super flinke mennesker, men de er altså meget glade for deres land. Macy spurgte faktisk om jeg ville spise lunch med hende og hendes venner imorgen, da jeg har fået ændret A lunch til B lunch. Min fransk klasse var lidt spøjs idag, normalt er jeg lidt alene i fransk, udveksler nogle få sætninger med folk, men i dag var jeg som højdepunktet for dagen. Ben som jeg sidder ved siden af bestemte sig for at jeg var hans nye bedste ven, de andre drenge gik med rundt med mig konstant på bibloteket(vores fransk klasse slutter altid 20min. før de andre klasser, så vi bliver sendt til bibloteket), hvor jeg så fik spørgsmål mellem som var om de weirdest ting. Pigerne i min fransk klasse er sære og normalt har de ikke den store interresse i mig, men da drengene nu gad snakke med mig var jeg meget interesant. Efter skole var der så cross country, vi løb en del hvilket giver sig. Folk herovre har lidt svært ved at forstå, at vi taler dansk i Danmark, fordi de syntes mit engelsk er så godt, det er lidt sjovt, men på en måde også cool at alle sammenligner mig med en amrikaner. På lørdag regner jeg med, at Rosa, Hannah(rosa's hostsister) og jeg laver noget sleep over hos dem, det bliver super hyggeligt. Imorgen er picture, ikke igen!;-)

mandag den 14. september 2009

Idag har været en pæn cool dag, i french skulle vi finde ud af hvad vi ville hedde i klassen(det skulle selvfølgelig være et fransk navn). jeg endte op med at vælge Christine som en private joke til min værts familie, da de jo havde Christine den kinesiske udvekslingstudent. Så startede jeg også til Cross roads idag, jeg løb 3miles med en der hedder Hannah, jeg har ikke været så udmattet i forever, det var nu meget sjovt alle var rigtig søde. Jeg mødte en fra holdet, da mom og jeg var ude og handle, vi snakkede lidt. jeg er lige blevet færdig med mine lektier, det tog mig 2timer, så jeg tør slet ikke tænke på når jeg begynder at få lektier for i french! syntes skole er hårdt med alle de nye fag, goverment sidder jeg bare som den største idiot, forstår ingen ting! Jeg er helt udmattet når jeg kommer hjem kl. 5, hvilket burde give sig selv, 6timers skole og 2timers træning, også hjem og lave lektier, jeg forstår godt amrikanere ikke har tid til noget! Jeg har lidt ondt af Rosa når jeg beklager mig, hun har en del AP klasser(advance program), da hun kan springe en klasse op når hun kommer hjem. når vil smutte ind og være lidt social, også nok gå i seng tideligt!

lørdag den 12. september 2009

I går skete der noget virkelig forfærdeligt, en mand var dræbt et kvarter væk fra, hvor jeg bor. faktisk i det område, hvor jeg går i fitness center. der var 3gerningsmænd de blev alle fanget. det er bare en lidt skræmmende tanke, at det skete her i det område hvor jeg bor!
The bird is the word!
min bror Josh er en skør dreng, and so is friends. når vi sidder i bussen på vej hjem, kommer de altid med de underligste kommentarer. f.eks. der var en dreng og pige som skulle være sammen efter skole, så de fulgtes sammen ud af bussen, Josh åbner så vinduet og råber "don't do something you will regret in 9months". når men så er der også noget andet de bliver ved med at sige. Kristie og sad og snakkede, pludselig afbryder Josh os og siger. "hey do you know about the bird? it's the word! the bird is word. oh yea the bird is the word, the bird is the word....." og jeg har hørt det hver eneste dag siden. han er altså skør, men det er nu meget sjovt;-)

fredag den 11. september 2009

"hey Therese, that guy next to you is smelling your hair"
ja overskriften kræver nok en forklaring, den skal nok komme! Anden skoledag, lettere end første skoledag. jeg havde fået byttet nogle af mine klasser, hvilket jeg er rigtig glad for jeg gjorde nu, jeg har english med Kaye, vi arbejder sammen om vores første lektie, hvor du skal skrive et brev om din partner. French er bare underligt, jeg er der sammen med en del freshmens, og for at være helt ærlig er jeg ikke på talenivau med nogen af dem. så er der lunch, jeg spiste lunch med kaye og hendes venner idag. lunch er helt sikkert ikke min favorit ting, men det bliver sikkert bedre når jeg for nogle gode venner og kan sidde med dem. goverment er ikke min ynglingsklasse, vores lærer er super cool, men min plads er ikke fed, jeg sidder bag en cheerleader som sidder og vifter sit hår konstant(der er ikke noget plads mellem bordene), bag mig sidder den mest scary dreng ever, han sidder og stire konstant, ad:( så er den drama bagefter, hvor vi har den sejeste lære Mrs. Morril, i dag legede vi navne leg, så folk ville sige ting som "I'm joking Josh, I'm magical meaggen, I'm terrific tessa". det var virkelig sjovt! Så var det art, som jeg har med Rosa(tysk udvekslingsstudent), vi snakker rigtig godt sammen. nå her kommer så forklaringen på min overskrift, udover jeg sa ved siden af Rosa, sad jeg også ved siden af en dreng som var virkelig underlig og overhoved ikke tog klassen seriøs. når men imens jeg så sad og snakkede med Rosa, var det pludselig en af football spillerne der råber til mig "um... Therese that guy is smelling your hair". jeg er vildt bange for ham, heldigvis blev han smidt ud. jeg snakkede lidt med en dreng om at han var virkelig weird! efter skole gik jeg med Rosa til Cross roads(som er løb), det var rigtig sjovt, coach var rigtig flink og var virkelig glad for jeg ville være med på holdet, jeg snakkede med nogle af de andre på holdet, de virker rigtig flinke! så nu ved jeg også hvad jeg skal lave efter skole;)

torsdag den 10. september 2009

første skoledag!
det starter ud med skolebussen kom og hentede os kvart over 7. Jeg sad og snakkede med Kristie det meste af vejen. da vi kom til skolen skulle vi først alle mødes in the gym. da jeg kom havde næsten alle sat sig på deres pladser, jeg fandt nogle at sidde med, pinligt som det var, blev alle exchangestudent bedt om at rejse sig op, så nu ved hele skole hvem jeg er. efter gym blev vi fordelt ud på skolen i hvad grade du er i, så jeg gik med seinor'erne, af en eller anden grund fik jeg pladseret mig selv sammen med nogle snopper, de var virkelig flinke overfor mig, men jeg kunne godt mærke, at det ikke var sådan med alle. efter det gik jeg til min første time, us. history, som jeg med det samme kunne se jeg ikke skulle have, det var alt for nemt! efter det var det french, det var noget af det mærkligste jeg har været med til, med det bliver nok bedre. så var det english lit. hvor jeg straks kunne mærke at den klasse ikke var ment for mig, alt for svær! så efter 3. time var det tid til lunch, jeg fik købt mig noget mad, hvorefter jeg mødte kaye og snakkede lidt med hende, hun sad allerede med alle hendes venner, planen var egentlig også jeg ville have siddet med dem, men nogle piger spurgter mig om jeg ville sidde med dem, så det gjorde jeg. det var også rigtig hyggeligt, de var søde til at snakke med mig. efter lunch smuttede jeg indtil rektor og fik lavet mit skema om, så jeg har woldhistory og english 2 i stedet for. jeg kom så lidt senere til min goverment class, det var en rigtig fed lære vi havde, så jeg tror det bliver fedt! så var det ellers drama, hvor vi snakkede lidt om musicalen og sådan. også art, hvor jeg mødte den tyskeudvekslingsstudent, hun var rigtig sød, vi snakkede en del. også var den skoledag ellers forbi! jeg syntes det var en rigtig hård dag, men også en cool dag, regner med det vil blive lettere i løbet af nogle uger!

onsdag den 9. september 2009

igår fik jeg farvet og klippet mit håt, det blev faktisk rigtig godt, syntes bare mit hår er meget kort nu, men jeg kan leve med det, mit hår vi gro ud hurtigt! efter at have været hos frisøren, tog vi hjem, jeg så lidt tv med josh(mom, jack og carter var der ikke), han spurgte mig så om jeg drak når jeg var hjemme i Danmark, jeg vidste ikke helt om jeg skulle lyve eller hvad, jeg endte så op med at sige at det gjorde jeg, men han nok ikke skulle sige det til mom og dad. Han var pænt forstående overfor det, da han jo havde været i tyskland med deres tyske udvekslingstudent, og den vej lige som forstået, at det er meget normalt folk drikker i min alder. senere kom Jordyn over, vi lå bare og snakkede på min og snakkedeom alt muligt, det var rigtig hyggeligt, senere kom Josh hjem fra youth group, så hang vi og lidt ud med ham.
imorgen er første skoledag, så jeg skal have ordnet de sidste ting i dag. Jeg er rigtig spændt, det bliver virkelig fedt! Jeg håber bare jeg har lunchbreak med Jordyn eller Kaye, det ville være fedt!

tirsdag den 8. september 2009

mandag den 7. september 2009

ømme ben og solbrændte kinder!
Så i går kørte mom og jeg op til Kaye og Ann's sommerhus, det var en næsten 2timer lang køretur. da vi kom der op, hoppede Kaye og jeg i vandet og svømmede lidt rundt, vi hang lidt ud med 2drenge, Dreg og Nolan, det var pænt sjovt. da kl. var omkring 7. gik vi tilbage til huset. efter at have fået noget tørt tøj på, kørte vi at alle til KFC, hvor vi fik lidt spise(love that place). på vejen hjem lejede vi en film. da vi kom hjem satte vi os alle godt til rette med kage og cookies, klar til at se den film vi havde lejet. et viste sig at være en rigtig sød tøsefilm, efter filmen gik vi alle i seng da vi skulle op halv 6.
Selvfølgelig var der ingen af vores alarmer der ringede så vi kom først op kl. kvart over 6. vi var ved Mackinac bridge kl 9. vi stod i kø i en times tid. i den time skete der en masse sjove ting, vi mødte en RIGTIG underlig mand, som stod og snakkede om jesus, Kaye og jeg var pænt bange for ham. så så jeg også en dansk udvekslingsstudent som jeg fløj her hen med, jeg gik selvf. ikke hen og snakkede med hende, for jeg var ikke sikker på det var hende, men nu ved jeg det var. da vi var kommet på den bus som skulle køre os hen til broen som vi skulle gå over, kørte vi i ca. en time på grund af alt det kø. når men vi begyndte på at gå over, i starten var det fint nok, men jo længere vi kom og varmere det blev, jo hårder blev. det var rigtig smukt, må jeg så alligevel tilføje. da vi kom over broen var vi alle helt smadret! Kaye og jeg sov hele vejen til Arbys, hvor vi fik lidt frokost. så kørte vi tilbage sommerhuset, mom, Kaye og jeg, lå og snakkede lidt imens Ann var nede med filmen vi havde lejet. Vi kom ind på emnet Kristin(som var der kinesiske udvekslingstudent, som ingen kunne lide), Kristin havde hver fredag aften undervist dem alle om kina, hun brugte alt sin tid på lektier, havde dårlige ånde, ville aldrig snakke med nogen, så de havde ikke den bedste tid med hende, faktisk 4dage efter jeg kom her(hvor jeg stadig havde jet lack og ikke sagde meget), konstateret at jeg skulle ikke føle jeg havde nået at leve op til med Kristin, de kunne allerede bedre lide mig. faktisk havde hun været så slem, at alle havde kommet hentil mom og spurgt "is she just like Kristin"(med ekstra tryk på Kristin). når nok om Kristin, efter et stykke tid kørte vi hjem. mom og jeg snakkede en del som vi altid gør, jeg er rigtig glad for, at vi har mange af de samme holdninger, selvfølgelig ved jeg godt at jeg måske ikke skal snakke om, hvor meget jeg er for abort. men hun er ikke helt oppe og ringe overting som andre amrikaner ville. når jeg vil slutte og smutte i seng!

søndag den 6. september 2009

Idag skulle jeg rigtig have været i kirke, men mom syntes jeg skulle blive hjemme, så jeg kunne blive frisk til i aften. så hele morgen havde jeg bare huset for mig selv. jeg føler mig bedre i dag, jeg har stadig hovedpine, men jeg regner med jeg er frisk nok til at kunne tage hen til Kaye senere. problemet er bare at mom vist er begyndt at blive lidt sløj. så hvis hun ikke får det bedre ved jeg ikke helt, hvad det bliver til. lige nu sidder jeg og ser film med dad og carter. når mom, Josh, zack(josh's ven) og jack kommer hjem, tager dad, josh, zack, carter og jack, til Traver city.

lørdag den 5. september 2009

Idag har været en rigtig dårlig dag!
som jeg skrev imorges havde jeg rigtig meget kvalme, det har jeg sådan set stadig. jeg har bare og hovedpine, ondt i hele min krop, ondt i min hals. og totalt nytteløs. Jeg håber det kun er en en dags ting og jeg har det bedre imorgen, har ikke lyst til at være syg nu, skal en del de næste par dage. skal hjem til Kaye imorgen, mandag tager mom, Ann, Kaye og jeg til et eller andet til traditionsting på laborday, tirsdag skal jeg klippes og have farvet hår og muligvis være sammen med Jordyn, onsdag forberede til skole start, torsdag SKOLESTART! så jeg kan ikke ligge syg med en influenza!
Tømmermænd af for meget fastfood?
Igår var en lidt stessende dag, da mom og jeg skulle til hasslett, og hun syntes vi skulle køre kl 8. så jeg var lidt sent på den, da jeg først vågnede kvart i 8. så jeg spiste to wafler i bilen, da vi kom til hasslett købte mom en muffin til mig som jeg selvfølgelig spiste med glæde. da vi skulle hjem, kørte vi forbi Arbys(fastfood), og købte frokkost da vi ikke rigtig har så meget mad i huset lige pt. så der fik jeg lige lidt mere usund mad. om aftnen tog vi på pizza hot, hvor jeg fik pizza selvfølgelig. efter tog vi ud og spillede minigolf. da vi kom tilbage så vi en film der hedder knowing, hvor jeg fik popcorn til. da jeg lagde mig til at sove var min mave stopfyldt! så vågner jeg så her til morgen og har det som om jeg skal brække mig, jeg ignorede det lidt, og prøvede at falde i søvn igen, det kunne jeg ikke, da jeg bare fik det dårligere. Jeg bestemte mig for at sætte mig ud på toilettet hvis jeg pludselig skulle brække mig. jeg sad der en halv times tid så gik jeg ind på mit værelse igen, der lå jeg lidt tid, så gik jeg i bad, hvorefter jeg så en film. Jeg har det stadig ikke godt, og er bange for at gå nogle steder, hvis jeg skal brække mig. har det som om jeg har en virkelig slem omgang tømmermænd!

fredag den 4. september 2009

Laingsburg!
tænkte jeg ville fortælle lidt om Laingsburg, hvor jeg bor. laingsburg er en lille by i michigan. vi har nogle forskellige spisesteder som: Subway, artic wolf, nogle lokale pizzariar, blue moon(is hus). så har vi ellers et lille supermarket hvor du kan få det meste, en elektronik butik, en lille butik hvor du kan få t-shirts og andet med laingsburg eller wolfpack(som er navnet til vores football team) inprintet, også er der også nogle andre små butikker. vi har en skole, Laingsburg high hedder den, sjovt nok, det er en lille skole med 500elever. Så har vi en masse smukke huse der ligger rundt om en sø som jeg bor meget tæt på, en masse natur og sådan. Laingsburg ligge tæt op af en okay stor by der hedder Hasslett, hvor du kan finde shoppingcenter, target, wallmart og en masse andet. Ja det var lidt om lille laingsburg, hvor jeg bor.
Maddi og computeren!